Urządzenia i Akcesoria
Vietnamese Chicken Coleslaw
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
6 portions
Składniki
-
red onions minced6 oz
-
rice vinegar4 oz
-
sugar1 tsp
-
peanuts3 oz
-
water30 oz
-
chicken breasts, skinless, boneless organic24 oz
-
salt to taste½ tsp
-
carrots cut into pieces (2 in.)3 oz
-
cabbage cut into pieces (2 in.), divided12 oz
-
fresh mint leaves plus extra to garnish10
-
vegetable oil1 tbsp
Nuoc Mam Dipping Sauce
-
sugar1 tsp
-
fish sauce2 oz
-
lime juice1 ½ oz
-
fresh bird's eye chilies thinly sliced2
-
fresh mixed herbs e.g. cilantro, mint, parsley, to garnish
-
scallions thinly sliced, to garnish
-
crispy fried onions to garnish2 oz
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1023 mg
Białko
32 g
Kalorie
1222 kJ /
292 kcal
Tłuszcz
12 g
Błonnik
3 g
Tłuszcz nasycony
2 g
Węglowodany
15 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chutney Chicken
30min
Chicken Pad Thai
45min
Sizzling Jalapeño Cocktail
3h 5min
Steak Stir Fry Salad
35min
Salmon with Ginger Sauce and Spiced Cashews
45min
Fig and Maple Bourbon Fizz
168h 20min
Chopped Asian Salad
20min
Spicy Lemon Vinaigrette
5min
Turmeric Dressing
10min
Funky Roasted Veggies
45min
Quick Thai Chicken Curry
40min
Curried Chicken and Apple Salad
30min