Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 40 g vegetable oil
- 50 g onions, cut in halves, sliced (5 mm)
- 200 g beef rump steak, cut in strips (4-5 cm)
- 1 sprig fresh rosemary
- 120 g cherry tomatoes
- 40 g caperberries, pickled, drained (opcjonalnie)
- 70 g rocket salad leaves
- 1 avocado, ripe
- 30 g shelled halved walnuts
- 10 g lime juice
- 10 g honey
- ¾ tsp salt, adjust to taste
- ½ tsp ground pepper, adjust to taste
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 3368 kJ / 805 kcal
- Białko
- 35 g
- Węglowodany
- 9 g
- Tłuszcz
- 67 g
- Błonnik
- 9.5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Rare beef steak with herb garlic butter
2 godz. 15 min
Salmon with Aromatics at 50°C
1 godz. 40 min
Moroccan Lamb with Chopped Salad
13 Std. 15 Min
Roses with Love
10 min
Seared steak and rocket salad
20min
Seared Steak Rocket Salad
35 min
Breakfast Eggs with Bacon and Roasted Peppers
35 min
Slow-Cooked Pork Belly with Noodles and Chilli Sesame Sauce
4 Std. 25 Min
Slow cooked ribs in smoked paprika barbecue sauce
3h 15min
Sous-vide asparagus with poached eggs
1hod. 5min
Flank steak with horseradish cream sauce
4 Std. 20 Min
Chinese five spice beef cheeks
4 Std. 25 Min