Spezzatino di vitello a Cottura Lenta

Spezzatino di vitello a Cottura Lenta

3.5 20 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz. 10 min
6 porzioni

Składniki

  • spicchio di aglio
    1
  • di timo fresco le foglioline
    1 rametto
  • foglie di alloro fresche
    2
  • gambo di sedano a pezzi
    1
  • di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
    1 mazzetto
  • di porro a rondelle (1,5 cm)
    100 g
  • di carota a rondelle (1,5 cm)
    150 g
  • di sale
    1 cucchiaino
  • di pepe bianco macinato
    1 cucchiaino
  • di acqua
    900 g
  • di bocconcini di carne di vitello senza nervi (2-3 cm)
    1000 g
  • di funghi champignon in 4 o 6 parti
    500 g
  • di burro
    50 g
  • di farina
    50 g
  • di panna fresca liquida
    100 g
  • tuorli d'uovo
    2

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 454 kcal / 1892 kJ
Białko 34.8 g
Tłuszcz 30.7 g
Węglowodany 9.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...