Osłona noża miksującego jest potrzebna.

Aby przygotować ten przepis, potrzebna jest osłona noża miksującego. Dowiedz się więcej

Zuppa di fagioli all’occhio a Cottura Lenta con pane al farro
TM6

Zuppa di fagioli all’occhio a Cottura Lenta con pane al farro

4.2 (21 ocen)

Składniki

Pane al farro e pancetta

  • 50 g di pancetta affumicata a cubetti
  • 490 g di acqua
  • 1 cucchiaino di malto di orzo
  • 5 g di lievito di birra fresco
  • 250 g di farina manitoba
  • 200 g di farina di farro
  • 10 g di sale

Zuppa di fagioli

  • 100 g di porro a pezzi
  • 80 g di carota, pelata e a pezzi
  • 50 g di gambo di sedano a pezzi
  • 1 foglia di salvia fresca, lavata
  • 30 g di olio extravergine di oliva
  • 200 g di fagioli dall'occhio secchi, ammollati in acqua per 8 ore e scolati
  • 700 g di acqua
  • 100 g di passata di pomodoro
  • 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
2382 kJ / 569.3 kcal
Białko
20.8 g
Węglowodany
90.2 g
Tłuszcz
13.8 g
Tłuszcz nasycony
2.8 g
Błonnik
6.6 g
Sód
1268 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy