Peperoni in agrodolce sottovuoto

Peperoni in agrodolce sottovuoto

3.8 5 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz.
4 porzioni

Składniki

  • 50 g di aceto di mele
  • 10 g di sale
  • 10 g zucchero
  • 600 g di peperoni a pezzi (2-3 cm)
  • 1400 g di acqua
  • 30 g succo di limone

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Sód 985.5 mg
Białko 1.4 g
Kalorie 179 kJ / 42.8 kcal
Tłuszcz 0.5 g
Błonnik 2.9 g
Węglowodany 8.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...