Urządzenia i Akcesoria
Peperoni in agrodolce sottovuoto
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz.
4 porzioni
Składniki
-
50 g di aceto di mele
-
10 g di sale
-
10 g zucchero
-
600 g di peperoni a pezzi (2-3 cm)
-
1400 g di acqua
-
30 g succo di limone
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porzione
Sód
985.5 mg
Białko
1.4 g
Kalorie
179 kJ /
42.8 kcal
Tłuszcz
0.5 g
Błonnik
2.9 g
Węglowodany
8.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Cottura sottovuoto
54 Przepisy
Włochy
Włochy
Może spodoba Ci się również...
Insalata di patate con vinaigrette alle erbe
45 min
Lievito madre disidratato
24 godz. 10 min
Peperonata (TM6)
45 min
Peperonata sottovuoto
1 godz.
Quark
15 godz. 20 min
Olio alle erbe aromatiche
360 godz. 15 min
Barbabietole sottovuoto
3 godz. 30 min
Patate Sottovuoto
2 godz.
Involtini di pollo ripieni sottovuoto con salsa ai peperoni
2 godz. 10 min
Contorno di funghi porcini sottovuoto
30 min
Arrosto di vitello a Cottura Lenta con patate
11 godz.
Tagliatelle paglia e fieno con ragù alla bolognese
2 godz.