Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 g di aceto di mele
- 10 g di sale
- 10 g di zucchero
- 600 g di peperoni a pezzi (2-3 cm)
- 1400 g di acqua
- 30 g succo di limone
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 179 kJ / 42.8 kcal
- Białko
- 1.4 g
- Węglowodany
- 8.9 g
- Tłuszcz
- 0.5 g
- Błonnik
- 2.9 g
- Sód
- 985.5 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Ratatouille di verdure sottovuoto
1u.
Contorno di fagiolini sottovuoto al timo
1h 10min
Filetti di merluzzo sottovuoto
1u. 20min
Patate Sottovuoto
2u.
Menù: Filetti di trota con verdure e riso; Gelato alla frutta (Bimby Friend)
1u.
Peperoni in agrodolce
30min
Contorno di carciofi sottovuoto
50min
Contorno di zucchine sottovuoto
30min
Pomodorini sottovuoto
1u.
Cipolle insaporite (300 g)
20min
Lonza di maiale sottovuoto con salsa al burro
3h 30min
Peperonata sottovuoto
1u.