Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 20 g olijfolie
- 200 g uien, in vieren gesneden
- 650 g inktvis, in stukken
- 60 - 80 g chorizo, in blokjes (1 cm)
- 150 g wortelen, in blokjes (1 cm)
- 400 g tomatenblokjes uit blik
-
350
g visbouillon pasta (zie tips)
lub 350 g zeevruchten fumet - ½ tl zout
- ¼ tl gemalen peper
- ½ verse rode peper, ontpit, in plakjes
- ½ - 1 tl paprikapoeder
- 1 gedroogd laurierblad
- 400 g grote witte bonen, uit blik, uitgelekt
- verse korianderbladeren, als afwerking
- Wartości odżywcze
- na 1 portie
- Kalorie
- 1990 kJ / 475 kcal
- Białko
- 44 g
- Węglowodany
- 25 g
- Tłuszcz
- 21 g
- Tłuszcz nasycony
- 5 g
- Błonnik
- 6.9 g
- Sód
- 1104 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Tomaten opgevuld met champignons en noten
1h 5min
Gestoomde kipfilet met citroenaroma
1 godz. 15 min
Spookachtige snacks
1 godz. 15 min
Gegrilde zeevruchten plank
Brak ocen
Parelgerst- en champignonsoep
Brak ocen
Op Marokkaanse wijze gebakken vistajine met dadelcouscous
1 godz.
Filet mignon met gepeperde Parmezaanse saus en Roquefort-aardappelen
50 min
Amaretti van abrikoos
40 min
Kalkoenburgers
1h 25min
Caribische stoofschotel met kopjes van gestoomde rijst
9 Std. 15 Min
Misosoep, sake zeevruchten en rijst
Brak ocen
Knapperige chocolade stokjes
55 min