Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 20 g olijfolie
- 200 g uien, in vieren gesneden
- 650 g inktvis, in stukken
- 60 - 80 g chorizo, in blokjes (1 cm)
- 150 g wortelen, in blokjes (1 cm)
- 400 g tomatenblokjes uit blik
-
350
g visbouillon pasta (zie tips)
lub 350 g zeevruchten fumet - ½ tl zout
- ¼ tl gemalen peper
- ½ verse rode peper, ontpit, in plakjes
- ½ - 1 tl paprikapoeder
- 1 gedroogd laurierblad
- 400 g grote witte bonen, uit blik, uitgelekt
- verse korianderbladeren, als afwerking
- Wartości odżywcze
- na 1 portie
- Kalorie
- 1990 kJ / 475 kcal
- Białko
- 44 g
- Węglowodany
- 25 g
- Tłuszcz
- 21 g
- Tłuszcz nasycony
- 5 g
- Błonnik
- 6.9 g
- Sód
- 1104 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Gelakte kabeljauw in Koreaanse stijl met rijst en gestoomde broccoli
30 dk
Gezonde Miso kipnoedelsoep (Louise Keats)
30 dk
Vietnamese gegrilde kip met citroengras en rijst (glutenvrij)
30 dk
Vegan mini cheesecakes
4 godz. 30 min
Tarbot met salsasaus
Brak ocen
Zwarte rijst met mosselen, ontbijtspek en kerstomaten
50 min
Hapje van watermeloen en zalm ceviche
25 min
Graubünden gerstsoep
Brak ocen
Sous-vide miso aubergine
2h 45 min
Beef laab
1 godz. 5 min
Krokante kalkoenballetjes met linzen
Brak ocen
Tajine van zeeduivel met gekonfijte citroen
1 Std. 35 Min