Urządzenia i Akcesoria
Inktvis, chorizo en witte bonenstoofpot
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 5 godz. 30 min
4 porties
Składniki
-
olijfolie20 g
-
uien in vieren gesneden200 g
-
inktvis in stukken650 g
-
chorizo in blokjes (1 cm)60 - 80 g
-
wortelen in blokjes (1 cm)150 g
-
tomatenblokjes uit blik400 g
-
350 g zeevruchten fumetvisbouillon pasta (zie tips)350 g
-
zout½ tl
-
gemalen peper¼ tl
-
verse rode peper ontpit, in plakjes½
-
paprikapoeder½ - 1 tl
-
gedroogd laurierblad1
-
grote witte bonen, uit blik uitgelekt400 g
-
verse korianderbladeren als afwerking
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Sód
1104 mg
Białko
44 g
Kalorie
1990 kJ /
475 kcal
Tłuszcz
21 g
Błonnik
6.9 g
Tłuszcz nasycony
5 g
Węglowodany
25 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Slowcooken
10 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Bietencarpaccio met Burrata
Brak ocen
Parelgerst- en champignonsoep
Brak ocen
Gevulde vis
1 godz. 50 min
Kip met pompoen-massaman curry en kokossoep
Brak ocen
Glutenvrije kerstfruitcake
Brak ocen
Op Mediterrane wijze in zoutkorst gebakken vis met gekarameliseerde venkel
1 godz. 15 min
Koken van bulgur
35 min
Sous-vide octopussalade
Brak ocen
Asperge-langoustine terrine
10 godz.
Sinaasappel zalm met broccoli 'couscous'
25 min
Beef laab
1 godz. 5 min
Slasapje
Brak ocen