Urządzenia i Akcesoria
Steaks with Mushroom Risotto
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 40 min
2 portion
Składniki
-
sirloin steak or Rib-eye2
-
olive oil to spray
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)30 g
-
shallot30 g
-
butter, unsalted divided2 tbsp
-
fresh brown mushrooms140 g
-
extra virgin olive oil15 g
-
risotto rice, any type (e.g. Carnaroli, Arborio) 14-15 minutes cooking time155 g
-
white wine, dry30 g
-
water410 g
-
½ heaped tsp stock paste, meat or vegetablestock cube (for 0.5 l) meat or vegetable15 g
-
salt½ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
989.4 mg
Białko
80.6 g
Kalorie
5333.4 kJ /
1274.7 kcal
Tłuszcz
72.1 g
Błonnik
0.9 g
Tłuszcz nasycony
30.8 g
Węglowodany
68.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Air-Fry Sensor
9 Przepisów
Kanada
Kanada
Może spodoba Ci się również...
Mixed Berries Pavlova Stack
5 godz. 30 min
Polish Doughnuts (Pączki)
1 godz. 20 min
Spaghetti alla carbonara
30 min
Hot Chocolate
10 min
Salmon with Grapefruit Quinoa
Brak ocen
Sautéing Onions and Garlic
Brak ocen
Browned Pork Rice
1 godz.
Sticky Apple Pork Ribs
2 godz. 30 min
Sliced Potato Salad with Herb Vinaigrette
45 min
Slow-cooked Short Rib with Beetroot Purée
10 godz. 30 min
Portuguese-Style Crème Brûlée
25 min
Tzatziki
20 min