Steaks with Mushroom Risotto
TM6

Steaks with Mushroom Risotto

5.0 (1 ocena)

Składniki

  • 2 sirloin steak or Rib-eye
  • olive oil, to spray
  • 30 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
  • 30 g shallot
  • 2 tbsp butter, unsalted, divided
  • 140 g fresh brown mushrooms
  • 15 g extra virgin olive oil
  • 155 g risotto rice, any type (e.g. Carnaroli, Arborio) 14-15 minutes cooking time
  • 30 g white wine, dry
  • 410 g water
  • 15 g stock cube (for 0.5 l), meat or vegetable
    lub ½ heaped tsp stock paste, meat or vegetable
  • ½ tsp salt

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
5333.4 kJ / 1274.7 kcal
Białko
80.6 g
Węglowodany
68.2 g
Tłuszcz
72.1 g
Tłuszcz nasycony
30.8 g
Błonnik
0.9 g
Sód
989.4 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy