
Urządzenia i Akcesoria
Steaks with Mushroom Risotto
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 40 min
2 portion
Składniki
-
sirloin steak or Rib-eye2
-
olive oil to spray
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)30 g
-
shallot30 g
-
butter, unsalted divided2 tbsp
-
fresh brown mushrooms140 g
-
extra virgin olive oil15 g
-
risotto rice, any type (e.g. Carnaroli, Arborio) 14-15 minutes cooking time155 g
-
white wine, dry30 g
-
water410 g
-
stock cube (for 0.5 l) meat or vegetable15 g
-
salt½ tsp
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
1274.7 kcal /
5333.4 kJ
Białko
80.6 g
Tłuszcz
72.1 g
Węglowodany
68.2 g
Błonnik
0.9 g
Tłuszcz nasycony
30.8 g
Sód
989.4 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Air-Fry Sensor
9 Przepisów
Kanada
Kanada