Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 20 fresas pequeñas
- 250 g de leche condensada
- 200 g de leche en polvo
- 300 g de chocolate fondant para postres (50% cacao) en trozos
- 30 g de aceite de girasol
- Wartości odżywcze
- na 1 unidad
- Kalorie
- 824 kJ / 197 kcal
- Białko
- 5 g
- Węglowodany
- 19 g
- Tłuszcz
- 17 g
- Tłuszcz nasycony
- 6.2 g
- Błonnik
- 1.9 g
- Sód
- 56.1 mg
Alternatywne przepisy
Helado de nata con láminas de chocolate
8 godz. 30 min
Rocas de chocolate heladas
1h 20min
Dulce de leche
2 Std. 50 Min
Copa de frutos rojos
10 min
Bombones de chocolate blanco
3 Std. 10 Min
Huevos nube
20min
Tiramisú de café latte con crocanti de pistachos
1 godz. 30 min
Trufas de naranja
15h 15min
Refresco de limón
5 min
Crema helada de naranja
9h 20min
Turrón de bizcocho de chocolate y dulce de leche
25h 15min
Trufas de coco
1 godz. 40 min