Urządzenia i Akcesoria
Injera (Pane etiope)
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 48 godz. 25 min
8 pezzi
Składniki
-
250 g farina di teff
-
500 g di acqua
-
2 pizzichi di sale
-
olio di semi di girasole (opcjonalnie)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 8 pezzi
Sód
325 mg
Białko
33 g
Kalorie
3840.9 kJ /
918 kcal
Tłuszcz
6 g
Błonnik
20 g
Tłuszcz nasycony
1 g
Węglowodany
183 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Zighinì (Stufato di manzo)
50 Min
Zuppa di miso con soba
55 Min
Zuppa di miso con verdure
30 Min
Wrap con moussaka
Keine Bewertungen
Misir wat (Stufato di lenticchie)
35 Min
Pizza libanese alle erbe aromatiche (Manakish con Za'atar)
2 Std.
Taktouka (Insalata marocchina)
30 Min
Seitan e verdure in vasocottura (vegan)
1 Std. 10 Min
Zuppa di gamberi piccante
45 Min
Zuppetta asiatica con tofu (vegan)
1 Std. 30 Min
Curry di lenticchie alla cingalese (Dahl)
30 Min
Lenticchie all'indiana
35 Min