Injera (Pane etiope)

Injera (Pane etiope)

5.0 2 oceny
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 48 godz. 25 min
8 pezzi

Składniki

  • 250 g farina di teff
  • 500 g di acqua
  • 2 pizzichi di sale
  • olio di semi di girasole (opcjonalnie)

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 8 pezzi

Sód 325 mg
Białko 33 g
Kalorie 3840.9 kJ / 918 kcal
Tłuszcz 6 g
Błonnik 20 g
Tłuszcz nasycony 1 g
Węglowodany 183 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...