Urządzenia i Akcesoria
Injera (Pane etiope)
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 48 godz. 25 min
8 pezzi
Składniki
-
250 g farina di teff
-
500 g di acqua
-
2 pizzichi di sale
-
olio di semi di girasole (opcjonalnie)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 8 pezzi
Sód
325 mg
Białko
33 g
Kalorie
3840.9 kJ /
918 kcal
Tłuszcz
6 g
Błonnik
20 g
Tłuszcz nasycony
1 g
Węglowodany
183 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Zuppa di miso con verdure
30 Min
Agliata verde
15 Min
Curry di patate, spinaci e piselli con pane chapati
1 Std. 25 Min
Korma di cavolfiore a Cottura Lenta
2 Std. 20 Min
Mapo tofu
20 Min
Insalata di cavolo messicana
15 Min
Zuppa di uova e tofu
55 Min
Insalata di alghe wakame, funghi e sesamo
45 Min
Peperonata all'orientale con funghi
25 Min
Formaggio vegano tritato
10 Min
Paté di lenticchie rosse al curry
4 Std. 10 Min
Fagiolini piccanti con arachidi
30 Min