
Urządzenia i Akcesoria
Risotto rabarbaro, zenzero e limone
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 porzioni
Składniki
-
di olio extravergine di oliva40 g
-
di rabarbaro a fette sottili200 g
-
di riso Carnaroli320 g
-
di vino bianco80 g
-
di acqua800 g
-
dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l)1
-
di sale1 cucchiaino
-
di burro20 g
-
di radice fresca di zenzero grattugiata20 g
-
limone preferibilmente biologico, la scorza grattugiata1
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
431 kcal /
1803 kJ
Białko
6 g
Tłuszcz
14.6 g
Węglowodany
67.9 g
Błonnik
1.9 g
Tłuszcz nasycony
12.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Risotti estivi
10 Przepisów
Włochy
Włochy