Risotto rabarbaro, zenzero e limone

Risotto rabarbaro, zenzero e limone

4.3 3 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 porzioni

Składniki

  • di olio extravergine di oliva
    40 g
  • di rabarbaro a fette sottili
    200 g
  • di riso Carnaroli
    320 g
  • di vino bianco
    80 g
  • di acqua
    800 g
  • dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l)
    1
  • di sale
    1 cucchiaino
  • di burro
    20 g
  • di radice fresca di zenzero grattugiata
    20 g
  • limone preferibilmente biologico, la scorza grattugiata
    1

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 431 kcal / 1803 kJ
Białko 6 g
Tłuszcz 14.6 g
Węglowodany 67.9 g
Błonnik 1.9 g
Tłuszcz nasycony 12.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...