Fritata a vapor com ervilhas e salmão fumado

Fritata a vapor com ervilhas e salmão fumado

4.6 14 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
30 unidades

Składniki

  • água
    1000 g
  • batata cortada em fatias (0,5 cm aprox.)
    300 g
  • ovos
    5
  • queijo mascarpone
    50 g
  • sal
    1 c. chá de
  • pimenta preta
    ½ c. chá de
  • ervilhas
    100 g
  • salmão fumado em pedaços (2,5x2,5 cm aprox.)
    100 g
  • limão cortado em fatias (0,5 cm aprox.)
    1

Wartości odżywcze na 1 unidade

Kalorie 36.6 kcal / 153.3 kJ
Białko 2.1 g
Tłuszcz 2 g
Węglowodany 2.6 g
Błonnik 0.5 g
Tłuszcz nasycony 0.9 g
Sód 0.1 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...