Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Oxtail stew
- 200 g onion, cut into pieces
- 200 g fennel, trimmed and cut into halves, fronds reserved
- 2 leeks, white part only, cut into pieces (4 cm)
- 20 g dried porcini mushrooms, cut into slices
- 1 carrot, cut into pieces (4 cm)
- 4 garlic cloves
- 8 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only, plus extra to garnish
- 40 g olive oil
- 800 - 1000 g oxtail (see Tips)
- 3 dried bay leaves
- 400 g canned chopped tomatoes
- 1 tbsp tomato paste
- 1 tbsp plain flour
- 1 tbsp Vegetable stock paste or Chicken stock powder (see Tips)
- 150 g red wine
- 1 - 2 pinches sea salt
- 1 - 2 pinches ground black pepper
Butter bean mash
- 800 g canned butter beans, rinsed and drained
- 1 - 2 pinches sea salt
- 1 - 2 pinches ground black pepper
- olive oil, to drizzle
- paprika, to serve
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 4748.3 kJ / 1130.6 kcal
- Białko
- 65.4 g
- Węglowodany
- 50.2 g
- Tłuszcz
- 72.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 28.3 g
- Błonnik
- 22.6 g
- Sód
- 1289.9 mg
Alternatywne przepisy
Braised Lamb Shanks
3hod. 35min
Lamb stew
1u. 45min
Slow Cooked Oxtail
8h 20 min
Lamb biryani with vegetable curry
1hod. 30min
Vegetable soup, Eggs en cocotte with spinach
1h
Bananas with spiced caramel sauce
1j 50 menit
Curry lamb soup (TM5)
5h 10min
Steamed Seared Quail, Celeriac Tea, Celeriac and Apple
Ninguna valoración
Oxtail stew with butter bean mash (TM6)
4h
Mushroom sauce
20 min
Chicken Congee
1hod. 30min
Janek's Chicken Soup
2h