Urządzenia i Akcesoria
Oxtail stew with butter bean mash
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 4 godz.
4 portions
Składniki
Oxtail stew
-
onion cut into pieces200 g
-
fennel trimmed and cut into halves, fronds reserved200 g
-
leeks white part only, cut into pieces (4 cm)2
-
dried porcini mushrooms cut into slices20 g
-
carrot cut into pieces (4 cm)1
-
garlic cloves4
-
fresh flat-leaf parsley leaves only, plus extra to garnish8 sprigs
-
olive oil40 g
-
oxtail (see Tips)800 - 1000 g
-
dried bay leaves3
-
canned chopped tomatoes400 g
-
tomato paste1 tbsp
-
plain flour1 tbsp
-
Vegetable stock paste or Chicken stock powder (see Tips)1 tbsp
-
red wine150 g
-
sea salt1 - 2 pinches
-
ground black pepper1 - 2 pinches
Butter bean mash
-
canned butter beans rinsed and drained800 g
-
sea salt1 - 2 pinches
-
ground black pepper1 - 2 pinches
-
olive oil to drizzle
-
paprika to serve
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1289.9 mg
Białko
65.4 g
Kalorie
4748.3 kJ /
1130.6 kcal
Tłuszcz
72.3 g
Błonnik
22.6 g
Tłuszcz nasycony
28.3 g
Węglowodany
50.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Mushroom and white wine cream sauce
30 min
Chicken with Roasted Red Pepper and Squash (Diabetes)
55 min
Whole Chicken and Tabbouleh with Tomato and Mint
1 godz. 15 min
Salt-free vegetable stock paste (6 months+)
55 min
Slow Cooked Oxtail
8 godz. 20 min
Mushroom sauce
20 min
Oxtail stew with butter bean mash (TM6)
4 godz.
Meatloaf with Mushroom Sauce
Brak ocen
Prawn Chive Dumplings
1 godz. 30 min
Pumpkin and ginger soup
35 min
Lamb Varuval
1 godz. 10 min
Simple steamed salmon
30 min