Urządzenia i Akcesoria
Fish curry
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
4 portions
Składniki
-
onion cut into halves1
-
carrots cut into pieces400 g
-
vegetable oil20 g
-
leek cut into rings (1 cm)100 g
-
curry powder mild3 tsp
-
water100 g
-
coconut milk400 g
-
fine salt1 tsp
-
freshly ground black pepper½ tsp
-
white fish fillets, skinless (e.g. pollock or cod), cut into pieces (2-3 cm)500 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
25 g
Kalorie
1490 kJ /
359 kcal
Tłuszcz
23 g
Błonnik
4.1 g
Węglowodany
11 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chicken Korma (Cashew Chicken)
25 min
Quick Thai chicken curry
40 min
Basil Chicken with Coconut Curry Sauce
2 godz. 30 min
Lamb meatballs in spicy tomato sauce (lamb kofta)
1 godz. 5 min
Chicken with rice
1 godz.
Chicken and bacon casserole
1 godz. 10 min
Chicken breasts with courgette topping
50 min
Chicken tagine with honey and prunes
40 min
Chicken with almonds and raisins
30 min
Steamed Thai-style fish cakes
45 min
Cashew Chicken Stir Fry
30 min
Mild Thai Green Curry
50 min