Urządzenia i Akcesoria
Fish curry
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
4 portions
Składniki
-
onion cut into halves1
-
carrots cut into pieces400 g
-
vegetable oil20 g
-
leek cut into rings (1 cm)100 g
-
curry powder mild3 tsp
-
water100 g
-
coconut milk400 g
-
fine salt1 tsp
-
freshly ground black pepper½ tsp
-
white fish fillets, skinless (e.g. pollock or cod), cut into pieces (2-3 cm)500 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
25 g
Kalorie
1490 kJ /
359 kcal
Tłuszcz
23 g
Błonnik
4.1 g
Węglowodany
11 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Spicy Soy Sauce Chicken
30 min
Mackerel and Lemon Trofie
30 min
Eggs with coconut curry sauce
30 min
Lamb's fry with bacon
1 godz. 20 min
Pumpkin, cauliflower and romanesco soup
45 min
Prawn and Cucumber Salad
55 min
Chicken Cacciatore
50 min
Cholent
4 godz. 50 min
Curry Fish
35 min
Chicken with almonds and raisins
30 min
Thai Fish Curry
50 min
Steamed fish fillets in a creamy leek sauce
35 min