Urządzenia i Akcesoria
Fish curry
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
4 portions
Składniki
-
onion cut into halves1
-
carrots cut into pieces400 g
-
vegetable oil20 g
-
leek cut into rings (1 cm)100 g
-
curry powder mild3 tsp
-
water100 g
-
coconut milk400 g
-
fine salt1 tsp
-
freshly ground black pepper½ tsp
-
white fish fillets, skinless (e.g. pollock or cod), cut into pieces (2-3 cm)500 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
25 g
Kalorie
1490 kJ /
359 kcal
Tłuszcz
23 g
Błonnik
4.1 g
Węglowodany
11 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chicken Korma (Cashew Chicken)
25 min
Curry Shepherd's Pie
1 godz. 45 min
Sweet and Sour Slow Cooked Pork Ribs
2 godz. 25 min
Yellow Chicken Adobo
50 min
Turmeric Chicken
50 min
Black-eyed bean stew with baby squid
5 godz. 15 min
Miso soup and sake seafood with rice
1 godz. 5 min
Asparagus and mushroom stir-fry
10 min
Roasted pumpkin and quinoa risotto
40 min
Kimchi chicken
35 min
Pumpkin Chicken Brown Rice
50 min
Begedil Daging
30 min