Urządzenia i Akcesoria
Fish curry
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
4 portions
Składniki
-
onion cut into halves1
-
carrots cut into pieces400 g
-
vegetable oil20 g
-
leek cut into rings (1 cm)100 g
-
curry powder mild3 tsp
-
water100 g
-
coconut milk400 g
-
fine salt1 tsp
-
freshly ground black pepper½ tsp
-
white fish fillets, skinless (e.g. pollock or cod), cut into pieces (2-3 cm)500 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
25 g
Kalorie
1490 kJ /
359 kcal
Tłuszcz
23 g
Błonnik
4.1 g
Węglowodany
11 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pumpkin Soup
25min
Fried Chives Pockets
45min
Mashed Potatoes
30min
Cream of mushroom soup
20min
Chinese egg noodle soup with mixed mushrooms
35min
Chicken and Root Vegetable Stew
1h
Lamb stew
1h 45min
Leek and potato soup with crispy smoked ham
40min
Chicken and Vegetable Soup
1h 30min
Creamy mustard chicken stew
40min
Asian vegetable soup with tofu
1h 30min
Asian-style rice with eggs and vegetables
35min