Urządzenia i Akcesoria
Fish curry
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
4 portions
Składniki
-
onion cut into halves1
-
carrots cut into pieces400 g
-
vegetable oil20 g
-
leek cut into rings (1 cm)100 g
-
curry powder mild3 tsp
-
water100 g
-
coconut milk400 g
-
fine salt1 tsp
-
freshly ground black pepper½ tsp
-
white fish fillets, skinless (e.g. pollock or cod), cut into pieces (2-3 cm)500 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
25 g
Kalorie
1490 kJ /
359 kcal
Tłuszcz
23 g
Błonnik
4.1 g
Węglowodany
11 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Mushroom croustade
1 Std. 35 Min
Sambhar (Vegetable Dhall)
50 Min
Beetroot soup with herb dumplings
1 Std. 10 Min
Eggs with coconut curry sauce
30 Min
Angolan fish stew (Calulu)
50 Min
Creamy mustard chicken stew
40 Min
Butternut pumpkin soup, fish with rice and vegetables, apple-pear crumble
1 Std.
Lamb stew
Keine Bewertungen
Chicken and bacon casserole
1 Std. 10 Min
Vegetable pilaf
1 Std.
Pea and lettuce soup with scallops
45 Min
Chicken with almonds and raisins
30 Min