Urządzenia i Akcesoria
Fish curry
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
4 portions
Składniki
-
onion cut into halves1
-
carrots cut into pieces400 g
-
vegetable oil20 g
-
leek cut into rings (1 cm)100 g
-
curry powder mild3 tsp
-
water100 g
-
coconut milk400 g
-
fine salt1 tsp
-
freshly ground black pepper½ tsp
-
white fish fillets, skinless (e.g. pollock or cod), cut into pieces (2-3 cm)500 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
25 g
Kalorie
1490 kJ /
359 kcal
Tłuszcz
23 g
Błonnik
4.1 g
Węglowodany
11 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chicken Korma (Cashew Chicken)
25 min
Salmon, quinoa, feta and mixed vegetable salad
50 min
Indian-style fish with yoghurt sauce, potatoes and vegetables
Brak ocen
Lamb’s lettuce cream soup, broccoli with olive sauce
45 min
Tofu stew
30 min
Curried Sausages and Lentils
1 godz.
Beef chili with lemon feta
45 min
Fish ambul thiyal (Sour fish curry)
1 godz.
Orange couscous with steamed salmon
35 min
Lentil curry stew with chicken
8 godz. 35 min
Turmeric Chicken
50 min
Chicken, Chorizo and Chickpea Stew
40 min