Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 onion, cut into halves
- 400 g carrots, cut into pieces
- 20 g vegetable oil
- 100 g leek, cut into rings (1 cm)
- 3 tsp curry powder, mild
- 100 g water
- 400 g coconut milk
- 1 tsp fine salt
- ½ tsp freshly ground black pepper
- 500 g white fish fillets, skinless (e.g. pollock or cod), cut into pieces (2-3 cm)
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1490 kJ / 359 kcal
- Białko
- 25 g
- Węglowodany
- 11 g
- Tłuszcz
- 23 g
- Błonnik
- 4.1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Sweet Potato, Red Pepper and Cannellini Bean Soup
35min
Spicy Soy Sauce Chicken
30 Min
Pasta salad with salmon and vegetables
45 Min
Chicken with tomato sauce
1 Std.
Macaroni Bake
55min
Meatballs in Spanish sauce
55min
Beef chili with lemon feta
45 Min
Red bean chicken and sweet potato stew
45 Min
Lemongrass Chicken Soup
50 Min
Chicken and Root Vegetable Stew
1 Std.
South African curry mince
45 Min
Curry lamb soup (TM5)
5 Std. 10 Min