Urządzenia i Akcesoria
Spiced Vegan Pumpkin Cauliflower Soup
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
6 portions
Składniki
-
virgin olive oil plus 2 tbsp extra for drizzling55 g
-
curry powder1 tsp
-
garam masala1 tsp
-
chilli powder1 tsp
-
cauliflower florets200 g
-
pumpkin flesh cut in cubes (3 cm)350 g
-
white onions cut in quarters150 g
-
garlic cloves10
-
400 g watervegetable stock400 g
-
coconut milk plus extra for drizzling80 g
-
honey adjust to taste20 g
-
sea salt adjust to taste½ tsp
-
freshly ground black pepper adjust to taste¼ tsp
-
fresh chives chopped, to garnish5 - 6 stalks
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
223 mg
Białko
3 g
Kalorie
751 kJ /
180 kcal
Tłuszcz
14 g
Błonnik
2 g
Tłuszcz nasycony
6 g
Węglowodany
14 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Walnut and spinach pesto
5 min
Sichuan zucchini and eggplant
1 godz. 15 min
Spiced roast cauliflower and whipped feta (Diabetes)
55 min
Curried carrot and ginger soup
40 min
Vegan Eggplant Massaman Curry
50 min
Rich mushroom stew with buttermilk dumplings
45 min
Basic nut butter
30 min
Prawn okonomiyaki (Diabetes)
55 min
Pumpkin and ginger soup
35 min
Spicy Eggplant, Chickpeas and Chicken
30 min
Pea and mint soup
20 min
Roasted capsicum & cashew vegan spread
5 min