Urządzenia i Akcesoria
Spiced Vegan Pumpkin Cauliflower Soup
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
6 portions
Składniki
-
virgin olive oil plus 2 tbsp extra for drizzling55 g
-
curry powder1 tsp
-
garam masala1 tsp
-
chilli powder1 tsp
-
cauliflower florets200 g
-
pumpkin flesh cut in cubes (3 cm)350 g
-
white onions cut in quarters150 g
-
garlic cloves10
-
400 g watervegetable stock400 g
-
coconut milk plus extra for drizzling80 g
-
honey adjust to taste20 g
-
sea salt adjust to taste½ tsp
-
freshly ground black pepper adjust to taste¼ tsp
-
fresh chives chopped, to garnish5 - 6 stalks
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
223 mg
Białko
3 g
Kalorie
751 kJ /
180 kcal
Tłuszcz
14 g
Błonnik
2 g
Tłuszcz nasycony
6 g
Węglowodany
14 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Smooth cauliflower soup
50 min
Cabbage Thoran
20 min
Vegan Chocolate Cake
Brak ocen
Chunky vegetable barley soup with seed pesto bread twist
1 godz. 40 min
Creamy miso mushroom udon
45 min
Vegetable Fritters
20 min
Broccoli Stem Soup with Crispy Potato Skins
45 min
Polenta porridge with roast rhubarb and sweet dukkah (Diabetes)
40 min
Pumpkin and ginger soup
35 min
Sweetcorn and potato chowder
40 min
Smooth fennel and carrot soup
40 min
Zucchini cheddar slice
45 min