Pain complet rapide

Pain complet rapide

4.6 373 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
6 portions

Składniki

  • 10 g de beurre pour le moule
  • 510 g de farine de blé complet type 150 et un peu pour le moule
  • 320 g d'eau
  • 10 g de sel
  • 25 g de levure boulangère fraîche émiettée

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 10 g
Kalorie 1162 kJ / 273 kcal
Tłuszcz 2 g
Węglowodany 52 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...