![Sauce au chocolat Sauce au chocolat](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/C48BFB1E-F770-41DC-B235-5D8C42AEFE74/Derivates/857ACFF0-BC62-47CC-BBF2-ABA1040C70DE.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g de chocolat noir 50% de cacao, détaillé en morceaux
- 160 g de lait demi-écrémé
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1159 kJ / 276 kcal
- Białko
- 4 g
- Węglowodany
- 31 g
- Tłuszcz
- 16 g
- Błonnik
- 3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Chocolat chaud
10min
Glace au persil, tarte fine aux pommes vertes et coulis de persil
13sa 15 dk
Sirop de framboise
20 dk
Jus acidulé à la pomme
10min
Chocolat chaud
10min
Smiley pop cake
1 Std.
Poires à la vapeur, sauce chocolat-cardamome
40 Min
Crème au chèvre, coulis de fraise, fraises fraîches et meringues
4h
Sauce au chocolat
5min
Nectar de fraise
5min
Thé glacé aux fruits et à la cannelle
30min
Sirop au thé glacé
30min