
Urządzenia i Akcesoria
五色蒸蛋、糙米飯&雙色米豆漿
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 7 godz. 30 min
4 人份
Składniki
糙米飯<br>
-
乾燥黃豆 ,洗淨,預先浸泡6小時或隔夜)50 克
-
黑豆 (乾燥),洗淨,預先浸泡6小時或隔夜50 克
-
燕麥(榖類) (燕麥仁),洗淨,預先浸泡6小時或隔夜25 克
-
糙米200 克
五色蒸蛋<br>
-
油5 克
-
紅蘿蔔 ,洗淨,削皮,切丁(約1公分)30 克
-
毛豆30 克
-
玉米粒30 克
-
蛋3 顆
-
鹽½ 茶匙
-
醬油5 克
-
水200 克
-
海苔 ,撕碎備用¼ - ½ 茶匙
煮糙米飯&五色蒸蛋
-
水1400 克
雙色米豆漿<br>
-
去籽紅棗 ,洗淨25 克
-
水1000 克
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
400.6 kcal /
1674.4 kJ
Białko
20.3 g
Tłuszcz
10.7 g
Węglowodany
57.6 g
Błonnik
8.6 g
Tłuszcz nasycony
144.6 g
Sód
124.6 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

產後補給站
74 Przepisy
Tajwan
Tajwan