
Urządzenia i Akcesoria
四神杏鮑菇湯
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
2 人份
Składniki
-
大薏仁 ,洗淨,瀝乾50 克
-
芡實 ,洗淨,瀝乾15 克
-
茯苓 ,洗淨,瀝乾15 克
-
水 ,適量 (浸泡用)
-
薑 ,切片15 克
-
當歸 (約5克),洗淨,瀝乾1 片
-
水1000 克
-
新鮮蓮子 ,洗淨,瀝乾60 克
-
杏鮑菇 ,切滾刀塊200 克
-
米酒20 克
-
鹽½ 茶匙
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
241.1 kcal /
1008.9 kJ
Białko
9.9 g
Tłuszcz
1.9 g
Węglowodany
44.6 g
Błonnik
12.4 g
Tłuszcz nasycony
80 g
Sód
384.8 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

產後補給站
57 Przepisów
Tajwan
Tajwan