
Urządzenia i Akcesoria
茯苓薏仁糙米飯
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 3 godz. 50 min
4 人份
Składniki
-
茯苓 ,略剝小塊20 克
-
水1250 克
-
糙米 ,浸泡3小時,瀝乾備用200 克
-
珍珠薏仁 ,浸泡3小時,瀝乾備用80 克
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
268 kcal /
1120.2 kJ
Białko
8.4 g
Tłuszcz
2.8 g
Węglowodany
52.3 g
Błonnik
2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

家常養生食補
11 Przepisów
Tajwan
Tajwan