Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 20 克 茯苓 ,略剝小塊
- 1250 克 水
- 200 克 糙米 ,浸泡3小時,瀝乾備用
- 80 克 珍珠薏仁 ,浸泡3小時,瀝乾備用
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 1120.2 kJ / 268 kcal
- Białko
- 8.4 g
- Węglowodany
- 52.3 g
- Tłuszcz
- 2.8 g
- Błonnik
- 2 g