
Urządzenia i Akcesoria
麻薑珍菇湯
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
2 人份
Składniki
-
黑麻油30 克
-
嫩薑 ,切片30 克
-
新鮮綜合菇類 ,去根部,剝散200 克
-
水750 克
-
高麗菜 ,切塊(約5公分)100 克
-
枸杞 ,洗淨,瀝乾2 茶匙
-
冰糖 (約1茶匙)5 克
-
鹽 ,依個人口味調整1 茶匙
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
148.5 kcal /
621.4 kJ
Białko
3.3 g
Tłuszcz
10.4 g
Węglowodany
12.4 g
Błonnik
3 g
Tłuszcz nasycony
839 g
Sód
181 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

產後補給站
57 Przepisów
Tajwan
Tajwan