Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 40 克 清酒
- 40 克 味醂
- 90 克 味噌
- 50 克 糖
- 1500 克 水
- 250 克 比目魚排 ,厚切
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 719.2 kJ / 172 kcal
- Białko
- 9.1 g
- Węglowodany
- 10.9 g
- Tłuszcz
- 9.6 g
- Tłuszcz nasycony
- 37.7 g
- Błonnik
- 0.4 g
- Sód
- 368.4 mg