
Urządzenia i Akcesoria
野菇燒豆腐
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
2 人份
Składniki
-
洋蔥 ,切塊(約3公分)50 克
-
油10 克
-
新鮮綜合菇類 ,切丁(約1.5公分)150 克
-
牛蕃茄 ,切大塊(約1.5公分)100 克
-
素蠔油20 克
-
水20 克
-
板豆腐 ,切塊(約1.5公分)200 克
-
秋葵 ,去蒂頭,切斜段80 克
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
208.3 kcal /
871.6 kJ
Białko
12.8 g
Tłuszcz
8.7 g
Węglowodany
21.4 g
Błonnik
4.9 g
Tłuszcz nasycony
4265.4 g
Sód
592.4 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

產後補給站
57 Przepisów
Tajwan
Tajwan