野菇燒豆腐

野菇燒豆腐

3.8 4 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
2 人份

Składniki

  • 洋蔥 ,切塊(約3公分)
    50 克
  • 10 克
  • 新鮮綜合菇類 ,切丁(約1.5公分)
    150 克
  • 牛蕃茄 ,切大塊(約1.5公分)
    100 克
  • 素蠔油
    20 克
  • 20 克
  • 板豆腐 ,切塊(約1.5公分)
    200 克
  • 秋葵 ,去蒂頭,切斜段
    80 克

Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 208.3 kcal / 871.6 kJ
Białko 12.8 g
Tłuszcz 8.7 g
Węglowodany 21.4 g
Błonnik 4.9 g
Tłuszcz nasycony 4265.4 g
Sód 592.4 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...