茄汁黑橄欖燉石斑

茄汁黑橄欖燉石斑

5.0 1 ocena
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
2 人份

Składniki

  • 石斑魚片
    200 克
  • ½ 茶匙
  • 白酒
    50 克
  • 紫洋蔥 ,切塊(約2公分)
    200 克
  • 蒜頭
    10 克
  • 培根 ,切條(約1公分)
    40 克
  • 罐頭蕃茄
    400 克
  • 新鮮毛豆仁
    100 克
  • 黑糖
    1 茶匙
  • 黑橄欖 ,切片(約0.5公分)
    10 克
  • 新鮮羅勒葉 ,少許

Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 404.2 kcal / 1690 kJ
Białko 31.8 g
Tłuszcz 20.3 g
Węglowodany 29 g
Błonnik 7.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...