
Urządzenia i Akcesoria
茄汁黑橄欖燉石斑
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
2 人份
Składniki
-
石斑魚片200 克
-
鹽½ 茶匙
-
白酒50 克
-
紫洋蔥 ,切塊(約2公分)200 克
-
蒜頭10 克
-
培根 ,切條(約1公分)40 克
-
罐頭蕃茄400 克
-
新鮮毛豆仁100 克
-
黑糖1 茶匙
-
黑橄欖 ,切片(約0.5公分)10 克
-
新鮮羅勒葉 ,少許
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
404.2 kcal /
1690 kJ
Białko
31.8 g
Tłuszcz
20.3 g
Węglowodany
29 g
Błonnik
7.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

運動後補給
10 Przepisów
Tajwan
Tajwan