Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 克 石斑魚片
- ½ 茶匙 鹽
- 50 克 白酒
- 200 克 紫洋蔥 ,切塊(約2公分)
- 10 克 蒜頭
- 40 克 培根 ,切條(約1公分)
- 400 克 罐頭蕃茄
- 100 克 新鮮毛豆仁
- 1 茶匙 黑糖
- 10 克 黑橄欖 ,切片(約0.5公分)
- 新鮮羅勒葉 ,少許
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 1690 kJ / 404.2 kcal
- Białko
- 31.8 g
- Węglowodany
- 29 g
- Tłuszcz
- 20.3 g
- Błonnik
- 7.6 g