Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 5 克 油
- 15 克 嫩薑 ,切絲
- 30 克 蕃茄醬
- 15 克 醬油膏
- 20 克 水
- 10 克 白醋
- 15 克 糖
- 250 克 炸豆包 ,切塊(約3公分)
- 15 克 鈕扣菇 (約6朵),泡軟,去蒂頭,切片
- 50 克 青椒 ,切片(約2公分)
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 2958.7 kJ / 707.1 kcal
- Białko
- 68.3 g
- Węglowodany
- 48.6 g
- Tłuszcz
- 27.4 g
- Tłuszcz nasycony
- 5844.8 g
- Błonnik
- 7.4 g
- Sód
- 1004.6 mg