洋蔥炒蛋
TM6 TM5

洋蔥炒蛋

3.8 (6 ocen)

Składniki

  • 2 顆 蛋
  • ¼ 茶匙 鹽 (蛋液和炒蛋用)
  • 10 克 油
  • 15 克 水
  • 200 克 洋蔥 ,切粗絲(約1公分)
  • 1 小撮 黑胡椒粗粒

Wartości odżywcze
na 1 人份
Kalorie
636.7 kJ / 152.2 kcal
Białko
7.8 g
Węglowodany
9.3 g
Tłuszcz
9.8 g
Tłuszcz nasycony
4457.1 g
Błonnik
1.4 g
Sód
249.7 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy