Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 克 豬腰 ,以清水將表面沖洗乾淨
- 30 克 黑麻油
- 20 克 薑 ,切絲
- 20 克 水
- 15 克 米酒
- 1 大匙 枸杞 ,洗淨,瀝乾
- ½ 茶匙 鹽
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 806.6 kJ / 192.8 kcal
- Białko
- 15 g
- Węglowodany
- 2.7 g
- Tłuszcz
- 11.9 g
- Tłuszcz nasycony
- 8313.3 g
- Błonnik
- 0.3 g
- Sód
- 793.8 mg