Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 5 顆 去籽紅棗 ,洗淨,瀝乾
- 15 克 嫩薑 ,切片
- 100 克 牛蒡 ,去皮,切塊(約2公分)
- 1000 克 水
- 150 克 玉米 ,切段(約2公分)
- 100 克 新鮮綜合菇類 ,去根部,切段
- ¼ 茶匙 鹽
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 619.9 kJ / 148.2 kcal
- Białko
- 5.1 g
- Węglowodany
- 29.2 g
- Tłuszcz
- 2.1 g
- Tłuszcz nasycony
- 29.2 g
- Błonnik
- 7.3 g
- Sód
- 183.1 mg