
Urządzenia i Akcesoria
紅棗牛蒡鮮菇湯
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
2 人份
Składniki
-
去籽紅棗 ,洗淨,瀝乾5 顆
-
嫩薑 ,切片15 克
-
牛蒡 ,去皮,切塊(約2公分)100 克
-
水1000 克
-
玉米 ,切段(約2公分)150 克
-
新鮮綜合菇類 ,去根部,切段100 克
-
鹽¼ 茶匙
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
148.2 kcal /
619.9 kJ
Białko
5.1 g
Tłuszcz
2.1 g
Węglowodany
29.2 g
Błonnik
7.3 g
Tłuszcz nasycony
29.2 g
Sód
183.1 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

產後補給站
57 Przepisów
Tajwan
Tajwan