
Urządzenia i Akcesoria
橙香鮭魚藜麥溫沙拉
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
2 人份
Składniki
-
水580 克
-
藜麥80 克
-
新鮮鮭魚片,去皮 ,切小塊(約2公分)80 克
-
乾燥迷迭香,切碎¼ 茶匙
-
橄欖油2 大匙
-
柳橙汁1 大匙
-
檸檬汁1 大匙
-
蜂蜜2 茶匙
-
鹽¼ 茶匙
-
柳橙 ,去皮,取果肉1 顆
-
葡萄柚 (任一種類) ,去皮,取果肉1 顆
-
蘿蔓生菜 ,少許,切段
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
224.5 kcal /
937.5 kJ
Białko
8.5 g
Tłuszcz
9.5 g
Węglowodany
28.5 g
Błonnik
5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

藜麥狂潮
10 Przepisów
Tajwan
Tajwan