Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 15 克 杜仲 ,剝小片
- 400 克 排骨 ,切塊(約3公分),預先川燙去血水
- 20 克 薑 ,切片
- 1000 克 水
- 6 顆 去籽紅棗 ,洗淨,瀝乾
- ¼ 茶匙 鹽
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 1355.2 kJ / 323.9 kcal
- Białko
- 19.2 g
- Węglowodany
- 5.9 g
- Tłuszcz
- 24.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 3340.5 g
- Błonnik
- 0.9 g
- Sód
- 252.2 mg