
Urządzenia i Akcesoria
野蔬烤鮭魚
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
1 人份
Składniki
-
新鮮鮭魚片 (每片約250克)1 片
-
日式醬油15 克
-
橄欖油10 克
-
洋蔥 ,切細絲50 克
-
新鮮綜合菇類 ,去根部,切段60 克
-
新鮮玉米筍 ,切斜片50 克
-
義大利綜合香料½ 茶匙
-
鹽¼ 茶匙
-
枸杞 ,泡軟瀝乾1 茶匙
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
678.4 kcal /
2838.5 kJ
Białko
47.1 g
Tłuszcz
45.4 g
Węglowodany
20.4 g
Błonnik
4.9 g
Tłuszcz nasycony
15710.4 g
Sód
967.4 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

產後補給站
57 Przepisów
Tajwan
Tajwan