牛肝菌菇燉飯

牛肝菌菇燉飯

Brak ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 人份

Składniki

  • 新鮮巴西利
    1 把
  • 紅蔥頭 ,切對半
    30 克
  • 新鮮牛肝菌菇 ,洗淨,切小塊
    300 克
    40 克 乾燥牛肝菌, ,在水中泡發後,擠乾水分
  • 特級初榨橄欖油
    30 克
  • 義大利米 (Carnaroli、Arborio或烹煮時間為14分鐘的種類)
    320 克
  • 不甜白酒
    60 克
  • 800 克
  • 1 茶匙
    1 滿茶匙 肉高湯醬, (自製)
  • 奶油 ,切小塊
    30 克

Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 444 kcal / 1861 kJ
Białko 8.1 g
Tłuszcz 14.4 g
Węglowodany 69.5 g
Błonnik 2.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...