
Urządzenia i Akcesoria
牛肝菌菇燉飯
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 人份
Składniki
-
新鮮巴西利1 把
-
紅蔥頭 ,切對半30 克
-
新鮮牛肝菌菇 ,洗淨,切小塊300 克
-
特級初榨橄欖油30 克
-
義大利米 (Carnaroli、Arborio或烹煮時間為14分鐘的種類)320 克
-
不甜白酒60 克
-
水800 克
-
鹽1 茶匙
-
奶油 ,切小塊30 克
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
444 kcal /
1861 kJ
Białko
8.1 g
Tłuszcz
14.4 g
Węglowodany
69.5 g
Błonnik
2.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

過去、現在、始終如一
50 Przepisów
Tajwan
Tajwan