Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 把 新鮮巴西利
- 30 克 紅蔥頭 ,切對半
-
300
克 新鮮牛肝菌菇 ,洗淨,切小塊
lub 40 克 乾燥牛肝菌 ,在水中泡發後,擠乾水分 - 30 克 特級初榨橄欖油
- 320 克 義大利米 (Carnaroli、Arborio或烹煮時間為14分鐘的種類)
- 60 克 不甜白酒
- 800 克 水
-
1
茶匙 鹽
lub 1 滿茶匙 肉高湯醬 (自製) - 30 克 奶油 ,切小塊
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 1861 kJ / 444 kcal
- Białko
- 8.1 g
- Węglowodany
- 69.5 g
- Tłuszcz
- 14.4 g
- Błonnik
- 2.1 g