Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 140 g pure chocolade, 70% cacao, in stukken
- 160 g zachte boter, in stukken
- 350 g suiker
- 4 eieren
- 160 g bloem
- 5 g ongezoete cacaopoeder
- ½ zakje bakpoeder
- 1 snuifje zout
- 250 g room, min. 30% vet, koud
- 30 g aardbeienconfituur
- 5 druppels voedingskleurstof
- poedersuiker
- 7 aardbeien, in stukken
- Wartości odżywcze
- na 1 stuk
- Kalorie
- 3142 kJ / 751 kcal
- Białko
- 9.4 g
- Węglowodany
- 84.7 g
- Tłuszcz
- 41.7 g
- Błonnik
- 2.5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Marsepein halve maan koekjes
30 Min
Spookachtige snacks
1 Std. 15 Min
Yoghurt met chocolade
12h 25 min
Met frambozen doordrenkte azijn
Brak ocen
Rode en groene kerstkoekjes
2 Std. 20 Min
Kaascrackers
2 Std. 30 Min
Valentijnkoekjes met aardbei
Brak ocen
Worstmummies
Brak ocen
Veen- en vlierbessen punch
Brak ocen
Heerlijke herfstdressing
Brak ocen
Halloween broodjes
Brak ocen
Chocolade toffee cake
2 Std.