Urządzenia i Akcesoria
Snel bladerdeeg
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
18 stuks
Składniki
-
boter in stukjes (1-2 cm) gesneden, bevroren200 g
-
bloem plus iets extra voor het bestuiven200 g
-
water koud90 g
-
zout½ tl
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 18 stuks
Białko
22 g
Kalorie
9300 kJ /
2223 kcal
Tłuszcz
168 g
Błonnik
5.8 g
Węglowodany
152 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Rabarber-citroen cookies
1 godz.
Chocoladeglazuur (eenvoudige ganache)
20 min
Vers pastadeeg
1 godz.
Pizzadeeg
1 godz.
Kruimeldeeg
5 min
Slagroom
10 min
Vanillesuiker
72 godz.
Vegan kruimeldeeg
45 min
Nougat-koekjes
Brak ocen
Flatbread gevuld met mozzarella
45 min
Indiase mosterd
Brak ocen
Chutney van gekarameliseerde rode uien
24 godz.