Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g boter, in stukjes (1-2 cm) gesneden, bevroren
- 200 g bloem, plus iets extra voor het bestuiven
- 90 g water, koud
- ½ tl zout
- Wartości odżywcze
- na 18 stuks
- Kalorie
- 9300 kJ / 2223 kcal
- Białko
- 22 g
- Węglowodany
- 152 g
- Tłuszcz
- 168 g
- Błonnik
- 5.8 g
Alternatywne przepisy
Vers pastadeeg
1 godz.
Mini monsters
1h 25min
Vanillesuiker
72 Std.
Heksenvingerkoekjes
2 godz.
Spinazie- en tomatenquiche
1 Std. 45 Min
Gefermenteerde wortelen
Keine Bewertungen
Haverkoekjes op een stokje
1 godz. 30 min
Gestoomde broodjes
2 Std. 10 Min
Baguette / Stokbrood
3h 45min
Zoet kruimeldeeg
1 godz. 50 min
Kruimeldeeg
5 min
Pizzadeeg
1 godz.