Wersje kompatybilne
Pan a la plancha con mantequilla de ajo y perejil
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 diente de ajo
- 3 - 4 ramitas de perejil fresco (solo las hojas y parte del tallo)
- 50 g de mantequilla en trozos, a temperatura ambiente
- 1 ¼ cucharaditas de sal
- 1 pellizco de pimienta molida
- 340 g de harina de trigo
- 3 yogures griegos
- 1 cucharadita de bicarbonato
- 1 cucharadita de azúcar
- Wartości odżywcze
- na 1 unidad
- Kalorie
- 2020 kJ / 482 kcal
- Białko
- 15.5 g
- Węglowodany
- 69.2 g
- Tłuszcz
- 15.8 g
- Tłuszcz nasycony
- 9.6 g
- Błonnik
- 2.4 g
- Sód
- 1087 mg
Alternatywne przepisy
Tequeños
45 min
Muffins ingleses rellenos de crema
1 godz. 20 min
Bibimbap burrito
45 min
Sándwiches de pollo asado
3h
Mocaccino sin lactosa
15 Min
Enchilada de ternera (Batch cooking)
30 min
La hora dorada
15 Min
Pan con mantequilla de hierbas
2h
Arepas de pollo y aguacate (Reina pepiada)
1h
Arepas de carne mechada (arepa pelúa)
2 godz. 10 min
Pan de ajo y queso
1 godz. 30 min
Arepas de huevos pericos
30 min