Entraña de ternera con chimichurri

Entraña de ternera con chimichurri

4.2 17 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 30 min
4 raciones

Składniki

Chimichurri
  • 2 dientes de ajo
  • 2 ramitas de perejil fresco (hojas y parte del tallo)
  • 30 g de aceite de oliva
  • 10 g de vinagre
  • ½ cucharadita de sal
  • ½ cucharadita de pimentón
  • 1 cucharadita de orégano seco
  • 1 cucharadita de tomillo seco
Entraña de ternera
  • 2 cucharadas de aceite de oliva
  • 800 - 900 g de entraña de ternera en 4 trozos (sin la telilla que la recubre), salpimentada

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 ración

Sód 467.6 mg
Białko 41.5 g
Kalorie 1831 kJ / 437 kcal
Tłuszcz 28.7 g
Błonnik 0.4 g
Tłuszcz nasycony 7.9 g
Węglowodany 1.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...