Panecillos de trigo y centeno con masa madre

Panecillos de trigo y centeno con masa madre

4.5 2 oceny
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 15 godz. 20 min
8 unidades

Składniki

Masa madre de centeno
  • de agua
    110 g
  • de pie de masa de centeno
    10 g
  • de harina integral de centeno
    80 g
Masa principal
  • de aceite para engrasar
    1 cucharadita
  • de agua fría
    230 g
  • de sirope de cebada malteada
    10 g
    10 g de miel
  • de levadura prensada fresca
    5 g
  • de harina integral de centeno
    75 g
  • de harina de fuerza
    350 g
  • de alcaravea en grano (opcjonalnie)
    2 - 3 cucharaditas
  • de sal (10-12 g)
    2 cucharaditas

Wartości odżywcze na 1 unidad

Kalorie 239 kcal / 1001 kJ
Białko 7.8 g
Tłuszcz 1.7 g
Węglowodany 48 g
Błonnik 3.6 g
Tłuszcz nasycony 0.2 g
Sód 591.7 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...