Muffins de chocolate con pan y avena

Muffins de chocolate con pan y avena

3.8 6 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
12 unidades

Składniki

  • 80 - 100 g de chocolate negro (70% de cacao) en trozos
  • 110 - 150 g de pan duro en trozos
  • 70 g de copos de avena
  • 70 g de mantequilla en trozos
  • 150 g de azúcar moreno
  • 3 huevos
  • 200 g de yogur natural
    200 g de kéfir
  • 1 cucharadita de vainilla líquida
    1 cucharadita de azúcar vainillado
  • 30 g de cacao puro en polvo
  • 2 cucharaditas de canela molida
  • 2 cucharaditas de polvo de hornear

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 unidad

Sód 147.7 mg
Białko 5.2 g
Kalorie 940 kJ / 224 kcal
Tłuszcz 10.7 g
Błonnik 2.9 g
Tłuszcz nasycony 5.9 g
Węglowodany 28.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...