Pan rústico suizo (larga fermentación)

Pan rústico suizo (larga fermentación)

4.4 5 ocen
Przygotowanie 45 min
Czas całkowity 25 godz. 20 min
2 unidades

Składniki

Harina tostada
  • de harina de fuerza
    100 g
Poolish
  • de agua a temperatura ambiente
    150 g
  • de levadura prensada fresca del tamaño de un guisante (1 g)
    1 trozo
  • de harina de fuerza
    150 g
Masa
  • de aceite para engrasar
    1 cucharadita
  • de agua fría
    270 g
  • de harina integral
    50 g
  • de harina de fuerza
    200 g
  • de levadura prensada fresca
    5 g
  • de sal (10-12 g)
    2 cucharaditas rasas

Wartości odżywcze na 1 unidad

Kalorie 878 kcal / 3676 kJ
Białko 27.5 g
Tłuszcz 3 g
Węglowodany 177.5 g
Błonnik 10.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...