Pan rústico suizo (larga fermentación)

Pan rústico suizo (larga fermentación)

4.4 5 ocen
Przygotowanie 45 min
Czas całkowity 25 godz. 20 min
2 unidades

Składniki

Harina tostada
  • 100 g de harina de fuerza
Poolish
  • 150 g de agua a temperatura ambiente
  • 1 trozo de levadura prensada fresca del tamaño de un guisante (1 g)
  • 150 g de harina de fuerza
Masa
  • 1 cucharadita de aceite para engrasar
  • 270 g de agua fría
  • 50 g de harina integral
  • 200 g de harina de fuerza
  • 5 g de levadura prensada fresca
  • 2 cucharaditas rasas de sal (10-12 g)

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 unidad

Białko 27.5 g
Kalorie 3676 kJ / 878 kcal
Tłuszcz 3 g
Błonnik 10.4 g
Węglowodany 177.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...