Pan Venecia

Pan Venecia

4.3 6 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 17 godz. 10 min
1 unidad

Składniki

Masa madre de manzana y trigo
  • de agua
    150 g
  • de pie de masa de manzana y trigo
    15 g
  • de harina de fuerza
    150 g
Masa principal
  • de aceite de oliva (y algo más para engrasar)
    40 g
  • de agua fría
    175 g
  • de sémola de trigo duro fina
    300 g
  • de levadura prensada fresca
    5 g
  • de sal (10-12 g)
    2 cucharaditas

Wartości odżywcze na 1 unidad

Kalorie 2001 kcal / 8375 kJ
Białko 62.1 g
Tłuszcz 55.2 g
Węglowodany 330.3 g
Błonnik 45.1 g
Tłuszcz nasycony 7.7 g
Sód 4755.8 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...