Pan Venecia

Pan Venecia

4.4 7 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 17 godz. 10 min
1 unidad

Składniki

Masa madre de manzana y trigo
  • 150 g de agua
  • 15 g de pie de masa de manzana y trigo
  • 150 g de harina de fuerza
Masa principal
  • 40 g de aceite de oliva (y algo más para engrasar)
  • 175 g de agua fría
  • 300 g de sémola de trigo duro fina
  • 5 g de levadura prensada fresca
  • 2 cucharaditas de sal (10-12 g)

Poziom trudności

zaawansowany


Wartości odżywcze na 1 unidad

Sód 4755.8 mg
Białko 62.1 g
Kalorie 8375 kJ / 2001 kcal
Tłuszcz 55.2 g
Błonnik 45.1 g
Tłuszcz nasycony 7.7 g
Węglowodany 330.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...