Chapata con masa madre

Chapata con masa madre

4.3 9 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 17 godz.
2 unidades

Składniki

Masa madre de trigo
  • de agua
    100 g
  • de pie de masa de trigo
    15 g
  • de harina de fuerza
    100 g
Masa principal
  • de agua fría
    300 g
  • de levadura prensada fresca del tamaño de un guisante (1 g)
    1 trozo
  • de harina de fuerza
    200 g
  • de harina de trigo
    250 g
  • de azúcar
    10 g
  • de sal (10 g)
    2 cucharaditas
  • de aceite
    1 cucharadita

Wartości odżywcze na 1 unidad

Kalorie 1054 kcal / 4410 kJ
Białko 31.6 g
Tłuszcz 6.3 g
Węglowodany 212.5 g
Błonnik 7.7 g
Tłuszcz nasycony 0.7 g
Sód 2379.1 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...