Chapata con masa madre

Chapata con masa madre

4.1 12 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 17 godz.
2 unidades

Składniki

Masa madre de trigo
  • 100 g de agua
  • 15 g de pie de masa de trigo
  • 100 g de harina de fuerza
Masa principal
  • 300 g de agua fría
  • 1 trozo de levadura prensada fresca del tamaño de un guisante (1 g)
  • 200 g de harina de fuerza
  • 250 g de harina de trigo
  • 10 g de azúcar
  • 2 cucharaditas de sal (10 g)
  • 1 cucharadita de aceite

Poziom trudności

zaawansowany


Wartości odżywcze na 1 unidad

Sód 2379.1 mg
Białko 31.6 g
Kalorie 4410 kJ / 1054 kcal
Tłuszcz 6.3 g
Błonnik 7.7 g
Tłuszcz nasycony 0.7 g
Węglowodany 212.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...