Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Masa
- 115 g de leche
- 115 g de agua
- 115 g de leche condensada
- 100 g de aceite de girasol
- 3 huevos
- 2 pellizcos de sal
- 50 g de azúcar
- 560 g de harina de repostería
-
10
g de levadura de panadería deshidratada
lub 25 g de levadura prensada fresca - 1 cucharada de mantequilla para engrasar
Topping
- 100 g de leche condensada
- 20 g de agua
- 2 cucharadas coco rallado para decorar
- Wartości odżywcze
- na 1 unidad
- Kalorie
- 1483 kJ / 354 kcal
- Białko
- 7.3 g
- Węglowodany
- 51.4 g
- Tłuszcz
- 13.2 g
- Tłuszcz nasycony
- 3.8 g
- Błonnik
- 1.2 g
- Sód
- 69 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Tarta de queso con espirales de manzana
6h
Pastel dulce de maíz
1h 30min
Muffins ingleses rellenos de crema
1h 20min
Bizcochitos de limón
50min
Bollo turco extremeño
1 Std. 55 Min
Minicakes de chocolate
1 Std. 45 Min
Rolls con fresas
2 godz. 50 min
Berlinesas rellenas de crema
4h 20min
Magdalenas de leche condensada
30min
Dulce de leche pastelero
3 Std.
Pan de ajo y queso
1h 30min
Bizcocho de leche condensada
1h