Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Globos de gelatina
- 7 cucharadas agua
- 27 hojas de gelatina
- 2 - 3 cucharadas de aceite de girasol
Bizcocho
- 200 g de mantequilla
- 150 g de turrón de Jijona blando en trozos
- 50 g de azúcar
- 4 huevos
- 200 g de harina de repostería
- 1 sobre de levadura química en polvo
- 1 pellizco de sal
Frosting
- 150 g de turrón de Jijona blando en trozos
- 150 g de mantequilla a temperatura ambiente en trozos
Montaje
- 2 - 3 cucharadas de coco rallado
- Wartości odżywcze
- na 1 unidad
- Kalorie
- 1983 kJ / 474 kcal
- Białko
- 5.5 g
- Węglowodany
- 27.4 g
- Tłuszcz
- 37 g
- Tłuszcz nasycony
- 17 g
- Błonnik
- 2.9 g
- Sód
- 103.6 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Tarta Joker
5h
Tarta macaron
5h
Tronco de Navidad con frutas frescas
5h 30min
Mug cake con chocolate blanco
20 min
Casita de Navidad
6 godz.
Mini tartas de chocolate con crema de mantequilla
1h
Roscón adikosh
8h
Cupcakes tela de araña
2 Std. 10 Min
Minicupcakes de Navidad
1h
Ojos ensangrentados
4 godz. 30 min
Tarta rosquilla gigante (doughnut)
3h 30min
Tarta monstruo rosa
3h 15min