Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Globos de gelatina
- 7 cucharadas agua
- 27 hojas de gelatina
- 2 - 3 cucharadas de aceite de girasol
Bizcocho
- 200 g de mantequilla
- 150 g de turrón de Jijona blando en trozos
- 50 g de azúcar
- 4 huevos
- 200 g de harina de repostería
- 1 sobre de levadura química en polvo
- 1 pellizco de sal
Frosting
- 150 g de turrón de Jijona blando en trozos
- 150 g de mantequilla a temperatura ambiente en trozos
Montaje
- 2 - 3 cucharadas de coco rallado
- Wartości odżywcze
- na 1 unidad
- Kalorie
- 1983 kJ / 474 kcal
- Białko
- 5.5 g
- Węglowodany
- 27.4 g
- Tłuszcz
- 37 g
- Tłuszcz nasycony
- 17 g
- Błonnik
- 2.9 g
- Sód
- 103.6 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Postre red velvet para dos
35 Min
Cactus cupcakes
1 Std. 30 Min
Ojos ensangrentados
4j 30 menit
Roscón adikosh
8 godz.
Muffins de Navidad
1 Std.
Cupcake cake
1 Std. 30 Min
Bizcochitos con baño de chocolate rosa
1 Std. 30 Min
Casita de Navidad
6sa
Cupcakes tricolores
2 Std.
Cupcakes de chocolate y cacahuete
50 Min
Berlinesas rellenas de crema
4 Std. 20 Min
Tortitas americanas (HESTAN CUE)
50 Min