Wersje kompatybilne
Truchas saladas de bacalao con batata y mojo de almendra
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
-
1 - 2
guindillas rojas secas
lub 1 - 2 pimientos choriceros - 6 dientes de ajo pelados
- 100 g de almendras fritas con sal
- 200 g de aceite de oliva
- 10 g de vinagre
- 2 rebanadas de pan frito, en trozos
- 700 g de agua
- 200 g de batata pelada en rodajas de 3 mm
- 400 g de lomos de bacalao desalado
Montaje y horneado
- 16 obleas de masa para empanadillas grandes
- Wartości odżywcze
- na 1 unidad
- Kalorie
- 1103 kJ / 263 kcal
- Białko
- 8 g
- Węglowodany
- 15.5 g
- Tłuszcz
- 18.9 g
- Tłuszcz nasycony
- 3.2 g
- Błonnik
- 1.8 g
- Sód
- 88.8 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pizza con albóndigas en salsa de tomate picante, mozzarella y pimiento asado
3h 50 min
Macarons Papá Noel
3h 20min
Pollo al curry caribeño con piña y arroz dulce
2 Std. 50 Min
Magdalenas de piel de manzana
1h
Raviolis de pollo y eneldo (Kreplach) - Israel
1h 30min
Estofado de cordero con leche de coco (Rendang) - Malasia
55 min
Tortitas de habas de soja (Bindaetteok Jeon) - Corea
8h 30min
Guiso senegalés de pollo
1h
Sancocho canario con pella de gofio
45min
Pastelitos de miel marroquíes
1h
Berlinesas rellenas de mermelada de melocotón
1h 30min
Croissant de masa brioche hojaldrada
6 Std. 40 Min