Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Rebozado crujiente.
-
120
g de cortezas de cerdo fritas
lub 120 g de cortezas de cerdo deshidratada -
80
g de copos de coco
lub 80 g de coco rallado
Mayonesa de sriracha
- 1 diente de ajo
- 150 g de mayonesa
- 1 cucharada de piel de lima rallada
- 15 g de zumo de lima
-
30
g de salsa sriracha
lub 30 g de salsa mexicana picante
Langostinos crujientes
- 50 g de harina de coco
- 1 cucharadita de ajo en polvo
- 1 cucharadita de cebolla en polvo
- 2 huevos
- 24 langostinos crudos con la cola
- aceite para freír
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 1879.1 kJ / 449.1 kcal
- Białko
- 19.8 g
- Węglowodany
- 9.6 g
- Tłuszcz
- 37 g
- Tłuszcz nasycony
- 14.5 g
- Błonnik
- 5.5 g
- Sód
- 819.6 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Curry de langostinos con arroz basmati
30 min
Ravioli tartufo
1h 15min
Ensaladilla de gambas
1h
Solomillo de ternera con salsa de cerezas al Oporto
30 min
Gincóctel de langostinos
50 min
Croissants de salmón, crema de queso y lechuga
78h
Salsa bearnesa (Espesar)
20 min
Soufflé de queso de cabra fresco
30 min
Ensalada César con fingers de pescado
40 min
Rape alangostado en salpicón con vinagreta de cítricos
1h
Solomillo de ternera al queso Picón Bejes-Tresviso
20 min
Mayonesa a la francesa
5min