Verduras fermentadas en conserva

Verduras fermentadas en conserva

5.0 2 oceny
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 64 godz. 20 min
3 tarros

Składniki

  • 950 g de agua
  • 3 hojas de laurel secas
  • 3 ramitas de tomillo fresco
  • 3 ramitas de romero fresco
  • 1 cucharadita colmada de semillas de cilantro
  • 20 g de sal
  • 1 cucharadita de granos de pimienta variada
  • 180 g de ramilletes de coliflor pequeños
  • 90 g de zanahoria en rodajas de 1 cm
  • 90 g ramilletes de brócoli pequeños
  • 30 g zumo de limón

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 3 tarros

Sód 7933.1 mg
Białko 8 g
Kalorie 586 kJ / 140 kcal
Tłuszcz 2 g
Błonnik 9.2 g
Tłuszcz nasycony 0.5 g
Węglowodany 30.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...