Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Día 1
- 2 manzanas ecológicas lavadas (en cuartos, con piel y sin semillas)
- 50 g de agua
- 100 g de harina de fuerza
Día 2
- 100 g de agua
- 100 g de harina de fuerza
- Wartości odżywcze
- na 350 g
- Kalorie
- 3812 kJ / 911 kcal
- Białko
- 25.1 g
- Węglowodany
- 195.2 g
- Tłuszcz
- 4.1 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.4 g
- Błonnik
- 13.5 g
- Sód
- 13.6 mg
Alternatywne przepisy
Pan de trigo con masa madre
15h
Pan gallego con masa madre
15h 30min
Panecillos de trigo y centeno con masa madre
15 Std. 20 Min
Hogaza de centeno con masa madre en banneton
16 godz. 45 min
Pan rústico suizo (larga fermentación)
25 Std. 20 Min
Chapata con masa madre
17h
Pan de molde con masa madre
16 godz. 45 min
Pan Venecia
17 Std. 10 Min
Pan de molde 100% integral con masa madre
15h
Baguettes parisiennes
15h 30min
Masa madre de centeno
96h 20min
Pan retorcido con masa madre
16h