Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Día 1
- 2 manzanas ecológicas lavadas (en cuartos, con piel y sin semillas)
- 50 g de agua
- 100 g de harina de fuerza
Día 2
- 100 g de agua
- 100 g de harina de fuerza
- Wartości odżywcze
- na 350 g
- Kalorie
- 3812 kJ / 911 kcal
- Białko
- 25.1 g
- Węglowodany
- 195.2 g
- Tłuszcz
- 4.1 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.4 g
- Błonnik
- 13.5 g
- Sód
- 13.6 mg
Alternatywne przepisy
Pan greñado art
3h 30min
Fougasse con masa madre
14h 30min
Pan retorcido con masa madre
16h
Pan moreno en sartén con masa madre
14h 30min
Hogaza de trigo, centeno y especias con masa madre
16h 30min
Baguettes parisiennes
15h 30min
Masa madre en polvo
24 Std. 10 Min
Panecillos de trigo y centeno con masa madre
15h 20min
Masa madre de centeno
96h 20min
Pan de trigo con masa madre
15 godz.
Pan gallego con masa madre
15h 30min
Pan payés con masa madre
16h