Dip de atún a las finas hierbas sin lactosa

Dip de atún a las finas hierbas sin lactosa

3.9 13 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 15 min
6 raciones

Składniki

  • 240 g de atún al natural (escurrido)
  • 1 yogur de soja
  • 1 cucharadita de mostaza
  • 1 cucharadita salsa de soja
  • 1 pellizco de sal
  • 1 pellizco de pimienta molida
  • 3 cucharadas cebollino fresco picado
  • 1 cucharada de estragón fresco picado
  • 1 cucharada de menta fresca picada
  • 1 pepino en bastones de 5x1 cm
  • ramilletes de coliflor brócoli y romanescu

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 ración

Sód 394 mg
Białko 14 g
Kalorie 374 kJ / 89 kcal
Tłuszcz 2 g
Błonnik 1 g
Tłuszcz nasycony 0 g
Węglowodany 4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...