Urządzenia i Akcesoria
Pan al vapor
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 25 min
1 unidad
Składniki
-
950 g de agua
-
10 g de levadura prensada fresca
-
250 g de harina de fuerza
-
1 cucharadita rasa de sal (5 g)
-
1 chorrito de aceite para engrasar el bol
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 unidad
Sód
2405.9 mg
Białko
34 g
Kalorie
3933 kJ /
940 kcal
Tłuszcz
5.6 g
Błonnik
8.7 g
Tłuszcz nasycony
0.6 g
Węglowodany
185.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Cocción de pasta larga
25 min
Hogaza integral
5 godz.
Pan de trigo, centeno y maíz
3 godz.
Cocción de pasta corta
20 min
Pan blanco
3 godz. 10 min
Brioche rápido
1 godz. 50 min
Rosquillas italianas
55 min
Bollitos de hinojo y alcaravea
14 godz.
Bollitos para la cena
1 godz. 40 min
Pan de molde sin corteza
2 godz. 20 min
Pan de agua
3 godz.
Pan de Viena con chorizo
45 min