Gluten Free Lemon Poppy Seed Muffins
TM6 TM5

Gluten Free Lemon Poppy Seed Muffins

4.5 (2 oceny)

Składniki

All-Purpose Gluten Free Flour

  • 7 oz white quinoa
  • 3 ½ oz chia seeds
  • 7 oz corn starch
  • 3 ½ oz arrowroot

Cupcakes

  • 2 lemons
  • 4 ½ oz sugar, plus extra to sprinkle
  • 4 large eggs
  • 5 oz vegetable oil
  • 4 oz plain Greek yogurt
  • 1 tbsp poppy seeds
  • 1 tsp xanthan gum
  • 1 tsp dried instant yeast
  • ½ tsp baking powder
  • ½ tsp baking soda
  • ⅛ tsp salt
  • 2 oz confectioners sugar
  • 1 tbsp whole milk

Wartości odżywcze
na 1 piece
Kalorie
1625.4 kJ / 388.5 kcal
Białko
9.8 g
Węglowodany
47.8 g
Tłuszcz
18.9 g
Tłuszcz nasycony
2.9 g
Błonnik
6.3 g
Sód
135.3 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy