Urządzenia i Akcesoria
Gozleme Stuffed Pockets (Paul)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz. 5 min
4 portions
Składniki
Dough
-
water5 ½ oz
-
active dry yeast1 ½ tsp
-
sugar2 tsp
-
extra virgin olive oil plus extra to grease1 oz
-
plain yogurt unsweetened1 oz
-
salt¾ tsp
-
all-purpose flour plus extra to dust11 oz
Filling
-
fresh baby spinach destemmed7 oz
-
yellow onions in pieces3 oz
-
neutral oil e.g. vegetable, canola, safflower1 ½ oz
-
feta cheese in pieces6 oz
-
dried red pepper flakes½ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
873 mg
Białko
17 g
Kalorie
2084 kJ /
498 kcal
Tłuszcz
18 g
Błonnik
4 g
Tłuszcz nasycony
8 g
Węglowodany
68 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Cheese Blintz Soufflé
1 godz. 10 min
Russian Tea
10 min
Homemade "Velvety" Cheese
4 godz. 40 min
Gozleme Stuffed Pockets (Paul) Metric
2 godz. 5 min
Baked Beet Falafel Buddha Bowls
1 godz. 5 min
Peanut Butter Banana Soft Serve
10 min
Mini Mushroom Galettes
1 godz. 55 min
Baked Falafel with Jalapeño Tahini Sauce
50 min
Florida Cuban Rolls
3 godz.
Farmhouse White Sandwich Bread
1 godz. 30 min
Hummus (Ilan Hall)
9 godz. 5 min
Potato Rolls
3 godz. 25 min