Urządzenia i Akcesoria
Gozleme Stuffed Pockets (Paul)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz. 5 min
4 portions
Składniki
Dough
-
water5 ½ oz
-
active dry yeast1 ½ tsp
-
sugar2 tsp
-
extra virgin olive oil plus extra to grease1 oz
-
plain yogurt unsweetened1 oz
-
salt¾ tsp
-
all-purpose flour plus extra to dust11 oz
Filling
-
fresh baby spinach destemmed7 oz
-
yellow onions in pieces3 oz
-
neutral oil e.g. vegetable, canola, safflower1 ½ oz
-
feta cheese in pieces6 oz
-
dried red pepper flakes½ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
873 mg
Białko
17 g
Kalorie
2084 kJ /
498 kcal
Tłuszcz
18 g
Błonnik
4 g
Tłuszcz nasycony
8 g
Węglowodany
68 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Basil Pesto (TM5 Metric)
10 min
Cornbread Pie
1 godz. 25 min
Paleo Baking Powder
5 min
Cranberry Jelly
40 min
Lemonade (TM5 Metric)
10 min
Herbed Spiral Rolls
35 min
Matcha and raspberry swirled custard tarts
1 godz. 10 min
Rice Crispy Treat Pizza
25 min
California Stuffed Artichokes
55 min
Spicy Nuts and Popcorn Party Mix
35 min
Cookie Ice Cream with Figs and Chocolate
10 godz. 40 min
Rice paper rolls with sweet and sour chilli sauce
40 min