Urządzenia i Akcesoria
Gozleme Stuffed Pockets (Paul)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz. 5 min
4 portions
Składniki
Dough
-
water5 ½ oz
-
active dry yeast1 ½ tsp
-
sugar2 tsp
-
extra virgin olive oil plus extra to grease1 oz
-
plain yogurt unsweetened1 oz
-
salt¾ tsp
-
all-purpose flour plus extra to dust11 oz
Filling
-
fresh baby spinach destemmed7 oz
-
yellow onions in pieces3 oz
-
neutral oil e.g. vegetable, canola, safflower1 ½ oz
-
feta cheese in pieces6 oz
-
dried red pepper flakes½ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
873 mg
Białko
17 g
Kalorie
2084 kJ /
498 kcal
Tłuszcz
18 g
Błonnik
4 g
Tłuszcz nasycony
8 g
Węglowodany
68 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Broccoli and Cheese Stromboli
1 godz. 20 min
Vegetable Sticks with Dip and Whole Wheat Bread Rolls
1 godz. 10 min
Fruit Galettes (Paul)
1 godz. 25 min
Vegan Parmesan Crackers
30 min
Coconut Almond Candies
55 min
Refried beans
10 min
Summer Squash Flatbread
50 min
Chocolate Beet Cake
1 godz. 20 min
Sweet Potato and Zucchini Frittata
45 min
Cornbread Pie
1 godz. 25 min
Cheddar Biscuits
20 min
Baked Falafel with Jalapeño Tahini Sauce
50 min